Acura MDX SUV Forums banner
221 - 240 of 517 Posts
Świetnie wyglądające MDX-y! Wybrałem Apex Blue zamiast Tiger Eye. Dodałem oryginalne progi, przedni dyfuzor S-Factor Fabrication + wargę + splitter, tylny dyfuzor + splitter i oryginalne błyszczące czarne emblematy.
Jakieś zdjęcia z tyłu? Jestem zainteresowany zobaczeniem, jak wygląda tylny dyfuzor

Czy możesz
View attachment 126634
Świetnie wyglądające MDX! Wybrałem Apex Blue zamiast Tiger Eye. Dodałem oryginalne progi, przedni dyfuzor+wargę+splitter S-Factor Fabrication, tylny dyfuzor+splitter oraz oryginalne błyszczące czarne emblematy.
Jak bardzo wystają progi? Na niektórych zdjęciach mi się podoba, a na innych myślę, że nie.

Czy możesz

Jak bardzo wystają stopnie? Na niektórych zdjęciach podoba mi się ten wygląd, na innych myślę, że nie.
Image
Stopnie z tego kąta z otwartymi drzwiami sprawiają wrażenie, że bardzo wystają. W rzeczywistości tak nie jest. Jeśli staniesz obok drzwi i spojrzysz w dół, górny "akcent krawędzi" drzwi wystaje tak samo/jeśli nie dalej niż stopień, więc nawet go nie widać. Wybrałem stopień, ponieważ podobał mi się wygląd i trudno mi było znaleźć listwy boczne. Szczerze mówiąc, to nie jest najwyższy pojazd, ale to nasz rodzinny samochód i z 2 małymi dziećmi stopnie są jak dotąd naszym najlepszym zakupem.

View attachment 126658 Biegnące łodzie z tego kąta z otwartymi drzwiami sprawiają wrażenie, jakby bardzo wystawały. W rzeczywistości tak nie jest. Jeśli staniesz obok drzwi i spojrzysz w dół, górny "akcent na krawędzi drzwi" wystaje tak samo/jeśli nie dalej niż stopień, więc nawet go nie widać. Wybrałem stopień, ponieważ byłem zadowolony z wyglądu i trudno mi było znaleźć listwy boczne. Szczerze mówiąc, to nie jest najwyższy pojazd, ale to nasz rodzinny transporter i z 2 małymi dziećmi stopnie są jak dotąd naszym najlepszym zakupem.
*Przepraszam, stopnie

Powłoka ceramiczna. Przyciemnianie szyb kierowcy i pasażera. Folia ochronna na przednią maskę, lusterka boczne i klamki. Przezroczysta ochrona przeciwsłoneczna przedniej szyby. Rozważam przedni dyfuzor i mniej agresywny tylny dyfuzor. Szukam przedłużenia tylnego spojlera (cienkie). Następnie zamierzam zaciemnić emblematy.

Attachments

221 - 240 of 517 Posts