Acura MDX SUV Forums banner
201 - 220 of 517 Posts
Czy możesz zrobić kilka zdjęć deski rozdzielczej i wykończenia? Mam takie samo jak Ty w 23 i zastanawiam się, jak zmienili wykończenie.

DZIĘKI
Dodałem 5 zdjęć. Daj mi znać, czy tego szukałeś. Jestem prawie pewien, że jest to samo co w 2023 roku.

Attachments

Bo mieszkam kawałek dalej i byłem u tego dealera Acury szukając MDX Type S dla mojej żony, ale w tamtym czasie nie mieli żadnego, więc wziąłem jej z South Bay Acura
Ahhh rozumiem! Mieli 3, kiedy tam byłem. Ten, biały/czerwony i srebrny/niebieski. Moja żona początkowo chciała ciemnoszary, ale zakochała się w perłowym efekcie tej czarnej farby.

Mieszkam w Corona przy Green River. Może uda nam się kiedyś spotkać. Albo spotkać się na San Clemente Cars & Coffee któregoś z tych poranków.

Aha, rozumiem! Kiedy tam byłem, mieli 3. Ten, biało-czerwony i srebrno-niebieski. Moja żona początkowo chciała ciemnoszary, ale zakochała się w perłowym efekcie tego czarnego lakieru.

Mieszkam w Corona przy Green River. Może uda nam się kiedyś spotkać. Albo spotkać się na San Clemente Cars & Coffee któregoś z tych poranków.
Tak, brzmi dobrze. Od jakiegoś czasu chciałem pójść na jeden z tych samochodów i kawy.

Dodałem 5 zdjęć. Daj mi znać, czy tego szukałeś. Jestem prawie pewien, że to samo co 2023
Dziękuję
Wygląda na to, że podkładka ładująca została zmieniona, ale nie ma zmiany usłojenia drewna. Myślałem, że powiedzieli, że teraz jest aluminiowe wykończenie
Dziękuję

Naszym pierwszym wyborem był ciemnoszary, ale kiedy zobaczyliśmy to na żywo, nie można było się oprzeć. Perła w nim jest niesamowita. Powłoka ceramiczna z zeszłego tygodnia, więc na tym zdjęciu jest wyjątkowo błyszczący.

Poza tym srebrny to mój ulubiony kolor samochodu. To dopiero nasz 3 czarny samochód z ponad 20. Zgaduję, że ponad 15 było srebrnych. Dokonałeś dobrego wyboru!!

Naszym pierwszym wyborem był ciemnoszary, ale kiedy zobaczyliśmy to na żywo, nie można było się oprzeć. Perła w nim jest niesamowita. Powłoka ceramiczna zrobiona w zeszłym tygodniu, więc na tym zdjęciu jest wyjątkowo błyszczący.

Poza tym srebrny to mój ulubiony kolor samochodu. To dopiero nasz trzeci czarny samochód z ponad 20. Zgaduję, że ponad 15 było srebrnych. Dokonałeś dobrego wyboru!!
Tak, ta powłoka ceramiczna na zdjęciach wygląda dobrze, więc mogę sobie tylko wyobrazić, jak dobrze wygląda na żywo

To dopiero nasz trzeci czarny samochód z ponad 20. Zgaduję, że ponad 15 było srebrnych. Dokonałeś dobrego wyboru!!
Ponad 20 samochodów??? Przy obecnym tempie 6 samochodów od czasu zakupu pierwszego, kupię swój 20. w okolicach moich 176. urodzin!!

Ponad 20 samochodów??? Przy obecnym tempie 6 samochodów od czasu zakupu pierwszego, kupię 20. w okolicach moich 176. urodzin!!
Hahahaha. Jestem ogromnym entuzjastą samochodów... mam 38 lat i kupiłem swój pierwszy samochód w wieku 15 lat (2001 Acura 3.2 CL) i od tego czasu jechałem dalej lol. Miałem jeepy. Miaty, subaru, nissany, fordy, lexusy, mercedesy, ciężarówki itp. Całkowicie straciłem rachubę, musiałbym usiąść i zrobić listę.

201 - 220 of 517 Posts