Zacznę od tego, że jestem nowym właścicielem MDX z 2012 roku, polerowany metal, wnętrze z hebanu... jak dotąd uwielbiam to.... kilka rzeczy, z którymi musiałem wrócić do dealera, zamiana stopni progowych advance na sportowe... o wiele bardziej eleganckie i lepsze... musiałem ponownie pomalować przedni panel boczny, ponieważ wydaje się, że włos lub inny cienki plastikowy sznurek został pomalowany lub utknął w bezbarwnym lakierze... więc musieli to zrobić ponownie... kto by pomyślał, myślałem, że fabryczne malowanie jest najlepsze, cóż... po prostu moje szczęście. Moje skórzane siedzenia już się marszczą... dealer powiedział, że to normalne zużycie i jest spowodowane przez słońce/ciepło... trudno mi w to uwierzyć... i martwię się, jak będą się trzymać z czasem, niech ktoś sprawi, że poczuję się lepiej, że przetrwają z czasem...
W każdym razie, kiedy mój samochód był w warsztacie przez tydzień, dostałem samochód zastępczy RDX z 2012 roku... człowieku, to sprawia, że doceniam mojego MDX... wiem, że RDX ma być bardziej sportowy, ale człowieku, jazda jest wyboista, mam a4 ze sportowym zawieszeniem, a RDX jest po prostu wyczerpujący w prowadzeniu... czułem się wyczerpany po jeździe przez znaczną ilość czasu... i nie zaczynajcie nawet o silniku... na pewno jest szorstki i chropowaty... jestem pewien, że ma swoich zwolenników... ale przypomina mi, dlaczego nie lubię silników turbo, które nie są dobrze zrobione.
Pewne rzeczy, które zauważę... przedni fotel wydaje się lepiej obejmować, ale te w MDX są wygodniejsze... podoba mi się jedna opcja na wyświetlaczu prędkościomierza, może nie wiem, jak dobrze używać tego w MDX, ale podoba mi się, jak daje natychmiastowe rzeczywiste MPG, nie wiem, jak to zrobić w MDX... i to by było na tyle.
Dzięki za pozwolenie mi na wyrażenie mojego zdania, chłopaki.
W każdym razie, kiedy mój samochód był w warsztacie przez tydzień, dostałem samochód zastępczy RDX z 2012 roku... człowieku, to sprawia, że doceniam mojego MDX... wiem, że RDX ma być bardziej sportowy, ale człowieku, jazda jest wyboista, mam a4 ze sportowym zawieszeniem, a RDX jest po prostu wyczerpujący w prowadzeniu... czułem się wyczerpany po jeździe przez znaczną ilość czasu... i nie zaczynajcie nawet o silniku... na pewno jest szorstki i chropowaty... jestem pewien, że ma swoich zwolenników... ale przypomina mi, dlaczego nie lubię silników turbo, które nie są dobrze zrobione.
Pewne rzeczy, które zauważę... przedni fotel wydaje się lepiej obejmować, ale te w MDX są wygodniejsze... podoba mi się jedna opcja na wyświetlaczu prędkościomierza, może nie wiem, jak dobrze używać tego w MDX, ale podoba mi się, jak daje natychmiastowe rzeczywiste MPG, nie wiem, jak to zrobić w MDX... i to by było na tyle.
Dzięki za pozwolenie mi na wyrażenie mojego zdania, chłopaki.